Nalazite se na: Pocetna Section Blog Posljednje Hyperlink oprema u Centru za obrazovanje odraslih
MBPCMBPC
Hyperlink oprema u Centru za obrazovanje odraslih PDF Ispis E-mail

Hyperlink Computer Software & Service je na natječaju za najpovoljnijeg dobavljača informatičke opreme ponovo pokazao da je bio i ostao najpovoljniji dobavljač na širem području. Naime radi se o opremanju 2 kabineta i to informatike i stranih jezika u novoizgrađenom objektu Centra za obrazovanje odraslih u Gračanici. Nakon par godina uspješnog poslovanja ova školska ustanova ovih dana privodi kraju radove na svom objektu koji će definitvno biti jedna od najelitnijih školskih ustanova na području BiH ali i šire. Hyperlink će u toku sljedeće sedmice izvršiti montiranje računara, monitora, računarske opreme, mrežnih printera, projektora i opreme kao i uvezivanje u računarsku mrežu cijelog objekta. Zahvaljujemo im se na ukazanom povjerenju.

Srednja tehnička i stručna škola „Centar za obrazovanje odraslih“ Gračanica ima zadatak da odraslima omogući – cjeloživotno i učenje kroz adekvatne programe usmjerene prije svega na praksi i svakodnevnim potrebama, da aktivno učestvuje u rješavanju problema nezaposlenostii rješavanju zahtjevai potreba privrednih organizacijai građana. Zbog toga „Centar za obrazovanje odraslih“ nudi vam cjjeloživotno učenje, jer mi smo tu za vas, a ocjenu našeg radaprepuštano našim polaznicima i suradnicima.

 ISTIČEMO da se sa NOVIM ZNANJEM DOBIVA I NOVO ZVANJE.

„Centar za obrazovanje odraslih“ provodi provodi obrazovanje odraslih u skladu sa postojećim nastavnim planovima i programima i to za:

1. PREKVALIFIKACIJE
2. USAVRŠAVANJE
3. DOŠKOLOVAVANJE
4. STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE
5. ŠKOLE STRANIH JEZIKA
6. INFORMATIČKE ŠKOLE

Navedeni programi se izvode na osnovu dobijenesaglasnosti od Ministarstva za obrazovanje, nauku , kultru i sport.

Polaznici nakon završenog bilo kojeg obrazovanje odraslih dobivanju:
- diplome
- svjedodžbe
- uvjerena o stručnoj osposobljenosti ili završenom kursu

Obrazovanje odraslih koje vrši Centar, polaznicima osigurava sticanja određenih stručnih zvanja i zanimanja, a omogućava i nastavak školovanja u tehničkim školama, poslovnim višim školama, fakultetima u BiH i u inozemstvu.

Centar za polaznike organizuje konsultativno-instruktivnu nastavu u učionicam i kabinetima, koji su opremljeni nastavnim sredstvima i učilima, grafoskopima, TV i video aparatima, informatičkom opremom i dr. Praktična nastava se jednim dijelom izvodiu kabinetima, ili se realizuje na gradilištima, proizvodnim radionicama i pogonima sa kojima Centar ima i potpisane ugovore o saradnji. Po završetku predviđene nastave polaznici polažu ispite u skladu sa PRAVILNIKOM o polaganju razrednih i dopunskih ispita TK. Centar polaznicima osigurava literaturu, priručnike koji su urađeni prema nastavnom planu i programu.

Troškove školovanja mogu da snose:
1. polaznici
2. poslodavci kod kojih su zaposleni
3. Zavod za zapošljavanje
4. I druga zainteresovana pravna i fizička lica

Više o njima na možete pogledati na njihovoj web stranici:


http://www.obrazovanje-odraslih.ba/

 

Košarica

VirtueMart
Vaša Košarica je trenutno prazna.

Prijava


Anketa

Kako ste saznali za Hyperlink ?
 

Ko je prijavljen

Trenutno aktivnih Gostiju: 3